Newborn

“Ze zijn zo klein voor zo’n korte tijd, voor je het weet is de kans om daar unieke beelden van te maken verdwenen!”

Tijdens de eerste dagen van zijn leven, slapen de baby’tjes nog heel erg vast. Hierdoor laten ze zich gemakkelijk in de meest vertederende posities leggen.

Neem tijdens je zwangerschap reeds contact op om een newbornshoot te plannen. We proberen de afspraak ongeveer een week na de uitgerekende datum te plannen. Beslist het kindje om wat vroeger te komen of wat langer op zich te laten wachten, dan verplaatsen we de afspraak. Mijn agenda is relatief flexibel waardoor we de afspraak op een ander moment kunnen laten doorgaan.

Deze speciale fotoshoot heeft wel wat voorbereiding nodig. Zowel tijdens het fotograferen als ervoor. Het is belangrijk dat we een ontspannen en rustige omgeving gaan creëren.

We voorzien zeker voldoende tijd voor deze fotoshoot. Aan het begin vragen we om uw kindje te voeden zodat deze met een voldaan gevoel in slaap kan vallen. Ook is er zeker tijd om te verschonen of gewoon te knuffelen. Er wordt zeker 3 à 4 uur tijd gepland.

U krijgt voor de shoot een inschrijfformulier waar we gegevens vragen zodat we een volledig beeld krijgen van de fotoshoot. Wanneer uw kindje geboren is, krijgt u van ons ook en to do lijstje zodat we fijne shoot kunnen hebben.

Kostprijs: € 150,- *
Inclusief 5 afgewerkte digitale beelden

* extra beelden te verkrijgen aan € 10 per afgewerkte foto

“Onbewerkte foto’s worden enkel met watermerk ter beschikking gesteld, deze kunnen aangekocht worden als bewerkte foto’s zonder watermerk.”