Cake Smash

 Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes!

Wat is er leuker op je eerste verjaardag om met taart te spelen? Een fotoshoot met een heerlijke taart als een essentieel onderdeel. In een feestelijke setting en met een mooie, speciaal voor de fotoshoot gemaakte taart, maken we de leukste foto’s! Vies worden is een must!

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot kan en mag het allemaal. Een prachtige gekleurde taart speciaal voor jouw kleintje, klaar om ongegeneerd te kliederen en te smullen van de taart.

Tijdens de shoot maken we eerst wat foto’s van de setting en van een proper kindje. En dan krijgt hij/zij een cake voorgeschoteld. Hier mag men zich volledig op uitleven op de cake, met de handjes eten en spelen met de taart! Wat crème links, en dan wat slagroom achter de oren rechts. Soms moeten we de kindjes wat aanmoedigen, maar eenmaal ze de smaak te pakken hebben, is het één groot feest!
We sluiten de sessie af in een badje! Zo worden er 3 verschillende settings doorlopen.

Tutu’s en body’s voor de meisjes, strikjes en bretellen voor de jongens zijn aanwezig.

Nadien is er steeds de mogelijkheid om je kindje op te frissen voordat er propere kleedjes aangedaan worden.

Prijs € 120 ,- Inclusief taart

Prijs € 90 ,- exclusief taart

Inclusief 15 afgewerkte beelden

“Onbewerkte foto’s worden enkel met watermerk ter beschikking gesteld, deze kunnen aangekocht worden als bewerkte foto’s zonder watermerk.”